ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Το θέμα της παράκαμψης Λαγκαδίων τέθηκε επί τάπητος στη σύσκεψη με τον Υπουργό Υποδομών Κ. Καραμανλή


Στην Τρίπολη βρέθηκε χθες Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020 ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, όπου συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη για θέματα της Πελοποννήσου. 

Στη σύσκεψη ήταν παρών ο Υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Αντιπεριφερειάρχες, ο Δήμαρχος Τρίπολης και τοπικοί παράγοντες.

Αρχικά ανακοινώθηκε η υπογραφή σύμβασης με την Περιφέρεια Πελοποννήσου για το σιδηροδρομικό δίκτυο της Πελοποννήσου. Ένα από τα φλέγοντα θέματα όμως που συζητήθηκε  ήταν και αυτό της παράκαμψης των Λαγκαδίων.

Σε συνέντευξη Τύπου ο κ. Καραμανλής αρχικά εξέφρασε τη χαρά του που βρίσκεται στην Τρίπολη καθώς κατά το ήμισυ είναι Αρκάς. Στη συνέχεια χαρακτήρισε το δρόμο των Λαγκαδίων ένα έργο ζωτικής σημασίας, κάτι για το οποίο υπεραμύνθηκε και ο παριστάμενος Υφυπουργός κ.Βλάσης.

Ο Υπουργός Μεταφορών δήλωσε ότι προχωρούν όλες οι διαδικασίες, ωστόσο μέχρι στιγμή δεν έχει εξασφαλιστεί η απαιτούμενη πίστωση των 95 εκατομμυρίων, ενώ ευελπιστεί ότι θα υπάρχουν εξελίξεις στο επόμενο δωδεκάμηνο.

e-gortynia.gr
« PREV
NEXT »