ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Σε σύσκεψη για τη δίκαιη αναπτυξιακή μετάβαση στην μεταλιγνιτική εποχή ο Κώστας Βλάσης


Σε σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη παρευρέθηκε ο Κώστας Βλάσης ως εκπρόσωπος της Αρκαδίας χθες Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020.

 Θέμα της εν λόγω σύσκεψης ήταν το φλέγον ζήτημα για την περιοχή της Μεγαλόπολης, δηλαδή η μετάβαση στην μεταλιγνιτική εποχή.

Πιο συγκεκριμένα συζητήθηκε η πρόοδος του σχεδίου δίκαιης αναπτυξιακής μετάβασης της Αρκαδίας και της Δυτικής Μακεδονίας στη μεταλιγνιτική εποχή.

Σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υφυπουργός αναφερόμενος στην συγκεκριμένη  σύσκεψη έγραψε:

Σήμερα συμμετείχα ως εκπρόσωπος της Αρκαδίας στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για την πρόοδο του σχεδίου δίκαιης αναπτυξιακής μετάβασης της Αρκαδίας και της Δυτικής Μακεδονίας στη μεταλιγνιτική εποχή.

Όπως ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αποτελεί απόφαση δική του και της Κυβέρνησης να προχωρήσουν αμέσως θεσμικά μέτρα και υποδομές για τις περιοχές αυτές. Το αναπτυξιακό σχέδιο προβλέπει επενδύσεις και δημιουργία θέσεων εργασίας στους τομείς της πράσινης ενέργειας, της γεωργίας, του βιώσιμου τουρισμού, της βιομηχανίας και της βιοτεχνίας και της ψηφιακής οικονομίας και εκπαίδευσης.
« PREV
NEXT »