ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Πρόεδρος ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης | ''Όφελος για τους γονείς το ΚΔΑΠ'' - Τι προβλέπεται για κολυμβητήριο, ΔΑΚ και κοιμητήριο (vid)


Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα, Τετάρτη 15 Ιουλίου, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης κ. Κούρος Ηλίας.

Το ΚΔΑΠ του Δήμου Τρίπολης αποτέλεσε το κεντρικό θέμα της συνέντευξης καθώς όπως αναφέρει ο Πρόεδρος το ΚΔΑΠ πραγματοποιείται στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης για 4η συνεχόμενη χρονιά και αποτελεί μια προσπάθεια που έπρεπε να γίνει έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν οι γονείς οι οποίοι δουλεύουν.

Η εκπαιδευτική ομάδα απαρτίζεται από 4 άτομα (μία εκπαιδευτικό, δύο γυμναστές και μία μουσικό) που παραδίδουν μαθήματα στα 45 παιδάκια που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Όφελος για τους γονείς χαρακτήρισε το ΚΔΑΠ του δήμου ο πρόεδρος λέγοντας πως εκεί τα παιδιά μπορούν να παρακολουθήσουν αθλητικές, εκπαιδευτικές αλλά και μουσικές δραστηριότητες.
Σχετικά με το αν θα υπάρξει χειμερινό ΚΔΑΠ, ο κ. Κούρος απάντησε πώς θα λειτουργήσει αλλά ακόμη εκκρεμεί η επίσημη ενημέρωση από το Δήμο.

Με τη δέσμευση ότι το φετινό χειμώνα το κολυμβητήριο θα είναι ανοιχτό ο κ. Κούρος αναφέρθηκε στο κολυμβητήριο και τη λειτουργία του, καθώς γίνεται προσπάθεια από το Νομικό Πρόσωπο για να ανοίξει τις πόρτες του για τους πολίτες από την 1η Σεπτέμβρη.

Μέριμνα θα υπάρξει και για τα παιδιά που οι γονείς τους έχουν χαμηλή φορολογική δήλωση προκειμένου να μπορέσουν να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικά προγράμματα τα οποία θα σχεδιαστούν από συλλόγους σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο.

Το φλέγον θέμα του κοιμητηρίου της Αγίας Τριάδας έθιξε ο πρόεδρος λέγοντας πως κόπηκαν αρκετά δέντρα έπειτα από απαίτηση πολιτών καθώς προκαλούνται καταστροφές στα ταφικά μνημεία.
Ιδιαίτερα τόνισε και την ανάγκη να τοποθετηθεί φωτισμός στο χώρο ώστε να αποτρέπονται ληστείες και καταστροφές κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Τέλος, αναφέρθηκε στο ΔΑΚ Τρίπολης και τη τοποθέτηση της καινούργιας ταμπέλας που ήταν επιθυμία του Δημάρχου εδώ και αρκετό διάστημα.

Δείτε τη Σ.Τ. του προέδρου του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης στο παρακάτω βίντεο:

« PREV
NEXT »