ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Κώστας Τζιούμης: "Δέσμευσή μας η ανάπτυξη και βελτίωση των υποδομών του πρωτογενούς τομέα"


Μια σειρά από έργα υλοποιούνται τις τελευταίες ημέρες σε κοινότητες του Δήμου Τρίπολης. Πρόκειται για έργα τα οποία αφορούν ασφαλτοστρώσεις δρόμων, αναπλάσεις και κατασκευές μανδροτοίχων.

Σε καθημερινή βάση, συνεργεία βρίσκονται σε χωριά και προχωρούν τις εργασίες, ενώ αυτοψίες πραγματοποιούνται συνεχώς από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων του Δήμου Τρίπολης κ. Αλέξανδρο Κανελλόπουλο.

«Στόχος είναι να επιλύουμε προβλήματα σε κάθε χωριό, να βελτιώνουμε την εικόνα των χωριών μας, ομαλοποιώντας παράλληλα την καθημερινότητα των δημοτών μας» υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο κ. Κανελλόπουλος.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης τόνισε τη δέσμευση της δημοτικής αρχής για ανάπτυξη και βελτίωση των υποδομών του πρωτογενούς τομέα και συνέχισε: «Έχουμε δεσμευτεί ότι τα χωριά μας θα είναι πάντα στο επίκεντρο της προσοχής μας. Αυτό θέλουμε και το κάνουμε πράξη, δεν μένουμε στα λόγια. Η προσπάθεια αυτή είναι διαρκής και θα συνεχιστεί στο σύνολο της θητείας μας, πάντοτε με βάση τον ουσιαστικό διάλογο και τη συνεργασία ανάμεσα στη δημοτική αρχή και τις τοπικές μας κοινότητες».

Ασφαλτόστρωση στην Τ. Κ Βαλτετσίου

Ανάπλαση δημοτικής οδού - κατασκευή μαντροτοιχου στην Τ.Κ. ΒλαχοκερασιάςΑνάπλαση - κατασκευή μαντροτοιχου στην είσοδο της Τ.Κ. Σάγκα (Τα χρήματα είναι δωρεά ιδιώτη από το χωριό Σάγκα)

Ασφαλτόστρωση οδού στην Τ.Κ. Τζίβα« PREV
NEXT »