ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Κώστας Τζιούμης: «Αδιαπραγμάτευτος στόχος μας η βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών»


Με ικανοποιητικό ρυθμό συνεχίζεται το πρόγραμμα των ασφαλτοστρώσεων του Δήμου Τρίπολης, πρόγραμμα και στόχος που αποβλέπει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών.

 Σειρά είχε η περιοχή Φιλικών, ο παλιός Προσφυγικός Συνοικισμός, που αργά, αλλά σταθερά αναδεικνύεται σε ξεχωριστό και ιδιαίτερα ενδιαφέρον σημείο της Τρίπολης - πλατεία, σχολεία, μνημείο Προσφυγικού Ελληνισμού, γήπεδο κλπ. Ενταγμένη στο Σχέδιο Πόλης από το 2005, έχει ακόμη χωματόδρομους (!), οδούς αδικαιολόγητα κλειστές, προβλήματα... Ένα - ένα βρίσκουν τη λύση τους...

Συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο, υπεύθυνο τεχνικών έργων, Αλέξανδρο Κανελλόπουλο, ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης επισκέφθηκε την περιοχή, διαπίστωσε ιδίοις όμμασι την πορεία των εργασιών και αντάλλαξε απόψεις με κατοίκους, οι οποίοι εξέφρασαν την εύλογη ικανοποίησή τους αλλά και χαρά για το έργο που βλέπουν, για την ανταπόκριση στο πολύχρονο δίκαιο αίτημά τους.

«Δεν μας τιμά η εικόνα περιοχών, οι οποίες είναι ενταγμένες στο νέο σχέδιο της πόλης εδώ και χρόνια, έχουν οικιστική άνθηση και όμως ... κοσμούνται από χωματόδρομους! Επεμβαίνουμε άμεσα, συνεχίζουμε σε όλες τις γειτονιές της Τρίπολης, παράλληλα προς τις παρεμβάσεις μας στο σύνολο σχεδόν των χωριών μας, με έργα αγροτικής οδοποιίας. Ενεργούμε σύμφωναν με το, εγκεκριμένο από τους δημότες μας, Πρόγραμμά μας και σύμφωνα με τον αδιαπραγμάτευτο στόχο μας για αριστοποίηση ή έστω βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής όλων» δήλωσε ο κ. Τζιούμης.

«Τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει η β´ φάση ασφαλτοστρώσεων - μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις αλλάζουν σταδιακά την εικόνα του Δήμου μας, της Τρίπολης ιδιαίτερα. Συνεχίζουμε με σχέδιο και όραμα» έκλεισε η σχετική δήλωσή του ο δήμαρχος

« PREV
NEXT »