ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Κίνηση αγάπης από τον ΑΔΜΗΕ | Υιοθέτησε κουτάβια που φροντίζει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης (pics)

Μέσα από μια ανάρτηση του στα μέσα κοινωνική δικτύωσης ο Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης έκανε γνωστό ότι ο ΑΔΜΗΕ υιοθέτησε πριν από λίγες ημέρες τέσσερα κουτάβια από τα συνολικά 150 ζώα που έχει υπό την προστασία του ο Σύλλογος. 

Ειδικότερα η ανάρτηση αναφέρει: 

Στον Πολιτιστικό Φιλοζωικό Σύλλογο Τρίπολης φροντίζουμε 150 ζώα που έχουν υποστεί κακομεταχείριση ή που εγκαταλείφθηκαν από τη στιγμή της γέννησης τους. Καθώς τα ζώα αυτά δεν μπορούν να βρουν μόνα τους τροφή και να επανενταχθούν στο φυσικό τους περιβάλλον, φροντίζονται μέχρις ότου βρεθεί μια ζεστή αγκαλιά να τα υιοθετήσει.

Μια μεγάλη και ζεστή αγκαλιά είναι αυτή του ΑΔΜΗΕ που υιοθέτησε πριν από λίγες ημέρες τέσσερα κουτάβια που βρήκαμε εγκαταλειμμένα.

Τα τέσσερα κουτάβια βρήκαν στέγη το Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης Αχαρνών του ΑΔΜΗΕ, όπου η Εταιρεία θα αναλάβει εκτός από τη φροντίδα και τη σίτιση τους, τη στείρωση και τον εμβολιασμό τους.

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης ευχαριστεί πολύ την οικογένεια του ΑΔΜΗΕ για την ευαισθησία της και εύχεται το παράδειγμα του να το ακολουθήσουν κι άλλοι φορείς.

Φωτογραφίες: 
« PREV
NEXT »