ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Τρίπολη | Φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας από τις Αστυνομικές Διευθύνσεις Αρκαδίας και Κορινθίας (vid)


Με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών πάνω σε θέματα κοινωνικά όπως είναι η εθελοντική αιμοδοσία και η βοήθεια προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, παραχώρησαν σήμερα συνέντευξη ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Αρκαδίας, κ. Οικονομόπουλος και ο πρόεδρος του Συλλόγου ''Άξιον Εστί'' κ. Γιώργος Παναγούλης.

Δεν έχουμε περιθώρια για δεύτερες σκέψεις πάνω στο θέμα της εθελοντικής αιμοδοσίας καθώς λόγω της πανδημίας παρατηρείται φοβερή έλλειψη σε αποθέματα αίματος, τόνισε ο κ. Παναγούλης.
Την εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Αρκαδίας ''Άξιον Εστί'' σε συνεργασία με το νοσοκομείο Παίδων ''Αγία Σοφία''  στηρίζει έμπρακτα και η Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας και Κορινθίας που θα πραγματοποιήσει φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα στο γήπεδο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.
Οι δύο ομάδες θα παίξουν τηρώντας το πρωτόκολλο για το Covid - 19 στο γήπεδο χωρίς φιλάθλους.

O κ. Οικονομόπουλος, τόνισε πως ο αγώνας θα διεξαχθεί τη Τετάρτη 22 Ιουλίου και ώρα 7 το απόγευμα, μία απόφαση που πάρθηκε ομόφωνα από την Ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Αρκαδίας και Κορινθίας.
Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης στέκεται αρωγός σε αυτή την προσπάθεια παραχωρώντας το γήπεδο.

Σκοπός του αγώνα αυτού είναι η ανάδειξη της αιμοδοσίας που θα πραγματοποιηθεί από το Σύλλογο ''Άξιον Εστί''. Η ένωση αστυνομικών υπαλλήλων αγκαλιάζει το θεσμό και καλεί όλους τους πολίτες να μεταβούν στους σταθμούς αιμοδοσίας.

Ας βοηθήσουμε όλοι μαζί σε αυτή την προσπάθεια και δώσουμε μία ελπίδα για το μέλλον σε αυτά τα παιδιά που παλεύουν καθημερινά για να κερδίσουν τη μάχη με τον καρκίνο. Ο πρόεδρος του συλλόγου ''Άξιον Εστί'' υπογράμμισε πως στον μεγάλο αγώνα που δίνουν τα παιδιά πρέπει να σταθούμε αρωγοί και να τους θυμίζουμε πως δεν είναι μόνοι τους!

Υπενθυμίζεται ότι η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Ιουλίου (09:00 - 14:00) και Τετάρτη 22 Ιουλίου (16:00 - 21:00) στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Τρίπολη, αντίστοιχα στις 23 Ιουλίου αιμοδοσία θα γίνει στο πνευματικό κέντρο του Ι.Ν. Αποστόλου Παύλου στο Άστρος κατά τις πρωινές ώρες (09:00 - 14:00).


« PREV
NEXT »