ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Ευσταθίου | " Μη ρωτάς τι μπορεί να κάνει η Κανδήλα για σένα, αλλά τι μπορείς να κάνεις εσύ για τη Κανδήλα"


Με ένα συγκινητικό μήνυμα ο πρόεδρος της Κανδήλας, Π. Ευσταθίου έκανε μια αποτίμηση για τον ένα χρόνο που έχει διατελέσει πρόεδρος στο Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Κανδήλας. Διαβάστε την ανάρτηση του παρακάτω:

Συμπληρώνοντας περίπου έναν χρόνο ως πρόεδρος στο τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Κανδήλας, νιώθω πως είμαι ήδη πιο γεμάτος από εμπειρίες και παραστάσεις ζωής. Ίσως επειδή γεννήθηκα και μεγάλωσα στη ξενιτιά του Σικάγο, αγάπησα πολύ το χωριό μου και δέθηκα με τον τόπο καταγωγής μου. Σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο της Αρκαδίας, που σε πείσμα της αστυφιλίας αντέχει και προοδεύει, τον τελευταίο χρόνο έχουν γίνει μεγάλα βήματα από ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. Έχουμε καταφέρει, με λίγη καλή θέληση να κάνουμε πράξη ενέργειες, οι οποίες μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν σχεδόν ακατόρθωτο να πραγματοποιηθούν. Στόχος είναι να ομορφύνουμε και να αναδείξουμε το χωριό μας, παρ' όλες τις αντικειμενικές δυσκολίες της εποχής και προσπαθούμε κάθε μέρα γι αυτό.
Ευχαριστώ λοιπόν όλους τους συντοπίτες μου και τους φίλους της Κανδήλας, καθώς είναι αρωγοί σε κάθε προσπάθεια που κάνουμε για το χωριό μας.

ΥΓ.1 Η καλοπροαίρετη κριτική είναι πάντα καλοδεχούμενη και μας πηγαίνει μπροστά.

ΥΓ.2 Σχετικά με το τελευταίο, θα παραφράσω μια φράση του J.F Kennedy : " Μη ρωτάς τι μπορεί να κάνει η Κανδήλα για σένα, αλλά τι μπορείς να κάνεις εσύ για την Κανδήλα ".
« PREV
NEXT »