ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Ευχές του Υφυπουργού Εξωτερικών Κώστα Βλάση στη νέα διοίκηση του Παναρκαδικού


Πολλές είναι οι ευχές και τα συγχαρητήρια τηλεφωνήματα που δέχτηκαν τα μέλη της Διοίκησης του Παναρκαδικού Α.Ο. αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση των ονομάτων τους. 

Ένα από τα πρώτα τηλεφωνήματα που ξεχώρισαν είναι αυτό του Υφυπουργού Εξωτερικών 
(Υπεύθυνο για θέματα Απόδημου Ελληνισμού ) και Βουλευτή Αρκαδίας κ. Κώστα Βλάση ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του που το ιστορικό σωματείο της Τρίπολης ανέδειξε Διοίκηση και δήλωσε κατηγορηματικά ότι θα είναι με όλες του τις δυνάμεις δίπλα στη νέο σχήμα που προέκυψε από τις εκλογές της 15ης Ιουλίου 2020.

Συγκεκριμένα ο κ. Βλάσης είχε χθες τηλεφωνική επικοινωνία με το νέο Πρόεδρο του Παναρκαδικού Α.Ο. κ. Γιάννη Δαύρο καθώς και με τον Α Αντιπρόεδρο του Σωματείου κ. Ηλία Καναβέτα. Και στις δύο τηλεφωνικές επικοινωνίες ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Κώστας Βάσης ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στους εκπροσώπους του Παναρκαδικού και για την ομάδα ευχήθηκε να έχει καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας.

 Παράλληλα δεσμεύτηκε ότι θα βρίσκεται με όλες του τις δυνάμεις κοντά στον Παναρκαδικό εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την πορεία του Σωματείου στο μέλλον.Από την πλευρά τους οι δύο εκπρόσωποι της ομάδας ευχαρίστησαν θερμά τον Κώστα Βλάση για το έντονο προσωπικό του ενδιαφέρον για τον Παναρκαδικό και ζήτησαν με την πρώτη ευκαιρία να τον συναντήσει στο γραφείο του όλη η Διοίκηση προκειμένου να βρουν συγκεκριμένους τρόπους ενίσχυσης της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα.
« PREV
NEXT »