ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Ευχαριστήριο μήνυμα της Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α. Βόρειας Κυνουρίας για την αποκατάσταση της βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης Ξηροπήγαδου


Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η πρόεδρος της ΔΕΥΑ Βόρειας Κυνουρίας Αναγνωστάκου Χριστίνα με την οποία ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν στην ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης των βλαβών στο εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης της Τ.Κ. Ξηροπηγάδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: 
Τις τελευταίες μέρες λόγω συνεχών βλαβών, που εντοπίζονταν κυρίως στο εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης της Τ.Κ. Ξηροπηγάδου, η Υπηρεσία κλήθηκε και παρενέβη πολλάκις στο δίκτυο ύδρευσης, προκειμένου να αποκαταστήσει τα προβλήματα υδροδότησης που δυσχέραιναν την καθημερινότητα και την εργασία των κατοίκων του χωριού. Η έκταση όμως του προβλήματος ήταν τέτοια που κρίθηκε αναγκαία η άμεση, προσωρινή αντικατάσταση τμήματος εξωτερικού δικτύου περίπου 1300m. Στην διεκπεραίωση των εργασιών, οι οποίες ολοκληρώθηκαν εντός 11 ωρών, συμμετείχαν πολλοί τους οποίους και οφείλουμε να ευχαριστήσουμε.

Συνεπώς, η ΔΕΥΑ Βόρειας Κυνουρίας ευχαριστεί θερμά:

1. Τους εθελοντές – κατοίκους του χωριού που προσήλθαν αυτοβούλως και παρείχαν ουσιαστική βοήθεια στο συνεργείο της Υπηρεσίας, που είχε αναλάβει την εκτέλεση του έργου.
2. Τον νυν αλλά και τους πρώην Πρόεδρους της Τ.Κ. Ξηροπηγάδου για την άριστη συνεργασία και την ειλικρινή διάθεση για προσφορά.
3. Το Αστυνομικό Τμήμα Παραλίου Άστρους το οποίο ανταποκρίθηκε άμεσα και με παρέμβαση του διευκολύνθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων.
4. Το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας για την άμεση παραχώρηση μηχανήματος και προσωπικού για τον καθαρισμό σημείων, όπου διέρχεται αγωγός ύδρευσης.
5. Και για ακόμα μία φορά, τους υδραυλικούς, εργάτες ύδρευσης και υπεύθυνο δικτύων της Υπηρεσίας, που υπερβαίνοντας εαυτούς, εργάζονταν για 11 και πλέον συνεχείς ώρες, προκειμένου να αποκατασταθεί πλήρως η υδροδότηση του χωριού.

Η Πρόεδρος
της ΔΕΥΑ Βόρειας Κυνουρίας

Αναγνωστάκου Χριστίνα

« PREV
NEXT »