ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Δυο συνεδριάσεις για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Τρίπολης τη Δευτέρα | Δείτε τα θέματα


Δύο συνεδριάσεις του Συμβουλίου της Κοινότητας Τρίπολης θα διεξαχθούν την Δευτέρα, 3/8/2020, στις 8.00 και στις 9.00 το βράδυ, στο παλαιό Δημαρχείο της πόλης.

Ακολουθούν οι προσκλήσεις: 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Μετά τη ματαίωση της κατά την 13η Ιουλίου 2020 συνεδρίασης του Συμβουλίου της Κοινότητας Τρίπολης, ύστερα από την υπ’ αριθμ. 79/9-7-2020 πρόσκληση συνεδρίασης, επειδή δεν υπήρξε απαρτία, καλείσθε να προσέλθετε σε νέα δημόσια συνεδρίαση την 3η Αυγούστου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης (Εθνικής Αντίστασης 43), με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης που περιέχονται στην προηγούμενη πρόσκληση, ήτοι:


 • 1. Επί αιτήματος του 1ου Συστήματος Προσκόπων Τρίπολης (Πάρκο Θυσίας Προσκόπων Αϊδινίου).
 • 2. Δράσεις και εκδηλώσεις για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2020 στο Δήμο Τρίπολης.
 • 3. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «καφετέρια – εστιατόριο - πιτσαρία», στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με την επωνυμία «Παγκράτης Παναγιώτης και Σια Ο.Ε.» που βρίσκεται επί της οδού Καλαβρύτων 78 στην Τρίπολη.
 • 4. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΩΝ ΠΟΤΩΝ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ» στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με την επωνυμία «Τσουκάκη Ειρήνη και Σια Ε.Ε» που βρίσκεται επί της οδού Δημητρακοπούλου 5 στην Τρίπολη.
 • 5. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «καφετέρια - μπαρ», στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με την επωνυμία «Μποσμής Χαρίλαος του Ευσταθίου» που βρίσκεται επί της οδού Μαλλιαροπούλου 9 στην Τρίπολη.
 • 6. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «εστιατόριο – καφέ μπαρ - ψητοπωλείο» στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με την επωνυμία «Μέλιος και Σια Ε.Ε» που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Νικηταρά 15 και Πλαπούτα στην Τρίπολη.
 • 7. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «καφενείο - μπαρ» με την επωνυμία «Μαρνέρη Χριστίνα του Αποστόλου» που βρίσκεται επί της οδού Ρήγα Φεραίου 71 στην Τρίπολη.
 • 8. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «καφετέρια - εστιατόριο» με την επωνυμία «Α. Παπαδόγιαννη – Κ. Νικητοπούλου Ο.Ε.» που βρίσκεται επί της οδού Εθνικής Αντίστασης 57-59 στην Τρίπολη.
 • 9. Παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κατάστημα «Καφενείο με τεχνικά ή μηχανικά παιχνίδια (σνακ μπαρ – ουζερί)» ιδιοκτησίας του κ. Τσούρνου Ηλία του Γεωργίου που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Δαβιάς 3 & Πετροπούλου 9 στην Τρίπολη.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας καλούμε την 3η Αυγούστου 2020 ημέρα Δευτέρα και ώρα 21:00 να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης (Εθνικής Αντίστασης 43), στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 • 1. Παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου για ανάπτυξη ειδών οπωροπωλείου σε κατάστημα «οπωροπωλείο – παντοπωλείο», ιδιοκτησίας του κ. Μανέλη Κωνσταντίνου του Ιωάννη, που βρίσκεται επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 22 στην Τρίπολη.
 • 2. Περί ονοματοδοσίας οδών στην κοινότητα Τρίπολης (Συγκρότηση Επιτροπής).

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ
« PREV
NEXT »