ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Αστρολογικές Προβλέψεις | Παρθένοι, προσοχή σε συναισθηματικά αδιέξοδα!



Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα;


Κριός
Δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο σήμερα να καταλάβουμε ο ένας τον άλλον κάποιες στιγμές και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια κριτική σκέψη, αλλά και στο να νιώθουμε σαν νύχτα και μέρα με την μετάβαση από την κατανόηση στην αποσύνδεση. Την ένταση πάνω από τις ανεκπλήρωτες επαγγελματικές σου επιθυμίες θα πρέπει να τις αντιμετωπίσεις με προσοχή.

Ταύρος
Μπορεί να νιώσεις σήμερα πως δεν μπορείς να συγχρονιστείς με τις απαιτήσεις της μέρας και να θεωρείς ότι είναι δύσκολο να ανταπεξέλθεις. Η αλήθεια είναι πως δεν έχεις και άδικο. Οι ειδήσεις ή και οι περιστάσεις είναι τέτοιες στα εργασιακά που μπορεί να σε κάνουν να αναθεωρήσεις.

Δίδυμοι
Κατά κάποιο τρόπο επικεντρώνεσαι στην επίτευξη ειρήνης και αρμονίας στη ζωή σου, ένα άλλο μέρος όμως θέλει να σε βουτήξει σε προβληματικές περιοχές. Σήμερα είσαι πρόθυμη να πας τα εργασιακά σχέδιά σου ένα βήμα παρακάτω και να βελτιώσεις τις συνθήκες όχι μόνο της καθημερινότητάς σου, αλλά και τα καταστρώσεις τα μελλοντικά σχέδιά σου.

Καρκίνος
Η ανυπομονησία ή και η νευρικότητα απέναντι στους άλλους πρέπει να αντιμετωπιστούν, παρόλο που ίσως να αποφασίσεις να κρατηθείς μακριά μέχρι τουλάχιστον να ηρεμήσουν τα πράγματα. Θέματα εργασίας, υγείας και υπηρεσιών είναι στην πρώτη σειρά των σκέψεων και προβληματισμών σου τώρα και ίσως θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποιες χρήσιμες αλλαγές.

Λέων
Η αλλαγή σήμερα απόψεων ή σχεδίων μπορεί να σε αποδιοργανώσει ή και να σε δυσαρεστήσει προσωρινά. Απόφυγε να λάβεις αποφάσεις ή προσπάθησε να μάθεις από τις διαφορές και όχι απλά να αντιδράς σε αυτές. Οι εξωτερικές υποχρεώσεις μπορεί να απαιτήσουν προσοχή και ίσως οι φίλοι να χρειαστούν τη βοήθειά σου.

Παρθένος
Ο Ερμής που δημιουργεί σήμερα μικρές προκλήσεις μπορεί να επισημάνει προβλήματα που οδηγούν σε συναισθηματικό αδιέξοδο. Θα μπορούσε επίσης να καθυστερήσει την πραγματοποίηση αυτού που προσπαθείς να ολοκληρώσεις τώρα. Μια διαφορά απόψεων με συνεργάτες μην την αφήσεις να δημιουργήσει αποστάσεις ή και παρεξηγήσεις.

Ζυγός

Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στα σχέδια για την αντιμετώπιση των υποχρεώσεων σου σήμερα οι οποίες χρειάζονται ψυχραιμία και πάνω από όλα καλή διάθεση. Η Σελήνη προσεγγίζει και διεγείρει την ανάγκη σου για περιπέτεια, διαφυγή, επέκταση μυαλού και νέες εμπειρίες. Ένα έργο ή μια μελέτη στα εργασιακά μπορεί να φτάνει σε σημείο καμπής.

Σκορπιός

Οι αποφάσεις και οι επιλογές μπορεί να είναι δύσκολες σήμερα, ιδιαίτερα αν το πρόγραμμά σου είναι χαοτικό και δεν έχεις τον απαιτούμενο χρόνο για να τακτοποιήσεις τα πράγματα. Όταν πρόκειται για χρήματα ή εργασιακές εκκρεμότητες απόφυγε μια βιαστική προσέγγιση, καθώς μπορεί να υπάρχει μια τάση να ξεχάσεις ή να παραβλέψεις σημαντικές λεπτομέρειες. 

Τοξότης
Αν και η μέρα σου δεν είναι ιδιαίτερα οργανωμένη, σήμερα μπορείς να προσαρμοστείς και να μη χαλάσεις τη διάθεσή σου. Οι αλλαγές όμως αυτό το διάστημα θεωρούνται απαραίτητες και η ευελιξία θα κάνει τη μετάβαση πιο εύκολη. Μπορεί επίσης η ρουτίνα και η καθημερινότητα στα εργασιακά να σε έχει κουράσει και να βρίσκεσαι στην αναζήτηση νέων δραστηριοτήτων.

Αιγόκερως
Οι επικοινωνίες σήμερα φαίνεται να είναι ατελείς και λίγο μυστήριες. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να κινήσεις τις υποθέσεις σου βήμα βήμα. Μικρές απογοητεύσεις στα εργασιακά μπορεί να σε ωθήσουν σε αλλαγές και αποφάσεις. Λάβε υπόψη σου πως τα συναισθήματά σου είναι έντονα και λίγο μπερδεμένα αυτήν τη στιγμή όμως θα ξεπεραστούν τις επόμενες μέρες.

Υδροχόος
Τα συναισθήματά σου τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα σήμερα αλλά μπορείς να διατηρήσεις τον έλεγχο. Απόλαυσε νέες ιδέες και παίξε, πειραματίσου με αυτές χωρίς όμως να ξεπερνάς τα όρια. Σου υπενθυμίζω πως πρέπει να είσαι προσεκτική με τις επαγγελματικές αποφάσεις σου και πριν προχωρήσεις σε δεσμεύσεις να πάρεις το χρόνο σου. 

Ιχθύς
Οι σημερινές όψεις σου υπενθυμίζουν την ανάγκη του να αφιερώσεις περισσότερο ουσιαστικό χρόνο στον εαυτό σου, να λύσεις τυχόν προβλήματα και να καλύψεις συναισθηματικά κενά. Μπορεί να λάβεις συμβουλές στα εργασιακά που σε ενοχλούν, όμως αν τις επεξεργαστείς σωστά είναι βέβαιο πως θα βοηθηθείς. 
« PREV
NEXT »