ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Αντιπλημμυρικά έργα και περιφερειακός δρόμος στο επίκεντρο της συνάντησης Τζιούμη – Καραμανλή στην Τρίπολη


Τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή, αλλά και τον Υφυπουργό Εξωτερικών, κ. Κώστα Βλάση, υποδέχθηκε την Πέμπτη (16/7/2020), ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, στο Δημαρχείο της πόλης, συμμετείχαν Αντιδήμαρχοι και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Τρίπολης.

Ο Δήμαρχος κ. Κώστας Τζιούμης έθεσε στον Υπουργό ζητήματα σχετικά με τον περιφερειακό δρόμο και τα αντιπλημμυρικά έργα για τα οποία υπάρχουν μελέτες και αφορούν το μεν πρώτο, το νοτιοανατολικό τμήμα της πόλης (Φιλικών, ΟΗΕ) και το δεύτερο το βορειοανατολικό τμήμα (Αγίου Κωνσταντίνου). Ο Δήμος Τρίπολης θα είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Υπουργό για να δρομολογηθούν τα εν λόγω έργα.

Ο Υπουργός Υποδομών κ. Καραμανλής υπογράμμισε ότι πολύ σύντομα θα υπάρξει η απαιτούμενη μελετητική ωριμότητα για τον περιφερειακό δρόμο της Τρίπολης και συμπλήρωσε ότι υπάρχει επαφή με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων για να μπορέσει να χρηματοδοτήσει το έργο.

Επιπλέον, τόνισε ότι τα αντιπλημμυρικά έργα είναι στις προτεραιότητες της κυβέρνησης, με τον κ. Καραμανλή να αναφέρει ότι σύντομα θα είναι σε θέση να απαντήσει για την ένταξη των δύο αντιπλημμυρικών έργων της πόλης, σε προγράμματα χρηματοδότησης.
« PREV
NEXT »