ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Τα ζώδια σήμερα | Ο Απρίλιος φέρνει αισιοδοξία και θετικές αλλαγές


Ο Απρίλιος έφθασε και μαζί με αυτόν γεννιέται και η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο μακριά από τη ζοφερή πραγματικότητα του κορωνοϊού..

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Μην είσαι αρνητικός με τις αλλαγές που έχουν προκύψει στη ζωή όλων μας το τελευταίο διάστημα. Προσπάθησε να προσαρμοστείς και να σκεφτείς θετικά για μέλλον. Συνέχισε να κυνηγάς και να πιστεύεις στους στόχους σου, μιας και το πλανητικό σκηνικό σου έχει και τα θετικά του σημεία.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που δυστυχώς φέρνει τις ανασφάλειές σου στην επιφάνεια τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μέρος του. Η Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων στις 3/4 επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών, των αξιών και των αποκτημάτων σου δίνοντάς σου την ευκαιρία να οργανώσεις το πορτοφόλι σου αλλά και πιθανά να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Απρίλιος έρχεται με τις καλύτερες διαθέσεις για σένα με την Αφροδίτη να περνά στο δικό σου ζώδιο από τις πρώτες μέρες του μήνα. Βέβαια λόγω των συνθηκών πρέπει να συγκρατήσεις την ανάγκη σου για διασκέδαση και κοινωνικότητα. Βρες άλλους τρόπους να διοχετεύσεις την ενέργειά σου και να περάσεις εξίσου όμορφα είτε στο σπίτι, είτε με ανθρώπους που αποτελούν την καθημερινότητά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αρκετά προβληματισμένο κι εσωστρεφή σε βρίσκει ο νέος μήνας. Προσπάθησε να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου και να σκεφτείς όσο πιο θετικά μπορείς αυτές τις μέρες που διανύουμε. Απόφυγε τις διαφωνίες με τους κοντινούς σου ανθρώπους, εμπιστεύσου τους και άνοιξέ τους την καρδιά σου. Να είσαι βέβαιος πως θα νιώσεις καλύτερα και κυρίως όχι μόνος.

ΛΕΩΝ
Ευνοϊκός χαρακτηρίζεται ο νέος μήνας για σένα τουλάχιστον πλανητικά, μιας και σου δίνει την ευκαιρία να βρεις εναλλακτικές λύσεις στα όσα σε απασχολούν. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων η επικοινωνιακή σου ικανότητα ενισχύεται κι έτσι έστω και τηλεφωνικά, μπορείς να διεκπεραιώσεις με τον καλύτερο τρόπο τις υποθέσεις σου, να βρεις τους κατάλληλους ανθρώπους και να δημιουργήσεις ισχυρές σχέσεις μαζί τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Απρίλιος στο μεγαλύτερο μέρος του στρέφει το ενδιαφέρον σου στα επαγγελματικά. Ίσως οι συνθήκες που επικρατούν να σου δημιουργούν ανασφάλεια και να φέρνουν τις φοβίες σου στο προσκήνιο. Σκέφτεσαι βέβαια τρόπους που θα σου επιτρέψουν να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να προβάλλεις τις δυνατότητές σου. Καλό θα ήταν αυτήν την περίοδο να μην πάρεις αποφάσεις, μιας και όλα γύρω σου είναι ρευστά.


ΖΥΓΟΣ
Μια αναθεώρηση των δεδομένων φαίνεται να φέρνει ο Απρίλιος η οποία μόνο σε καλό θα σου βγει. Στις 3/4 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων και φέρνει στη ζωή σου νέα άτομα με διαφορετική κουλτούρα από τη δική σου που σε βοηθούν όμως να δεις και να αντιμετωπίσεις τα πράγματα κάτω από ένα άλλο πρίσμα, πιο ρεαλιστικό και ίσως πιο αισιόδοξο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι ανησυχίες σου σε σχέση με την ασφάλεια τόσο τη συναισθηματική, όσο και την επαγγελματική και οικονομική εντείνονται με την κατάσταση την οποία επικρατεί γύρω σου. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου, τις προσπάθειες που έχεις καταβάλει και θα διαπιστώσεις πως τα πράγματα δεν είναι και τόσο άσχημα τελικά. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων στις 3/4 φροντίζει για σένα και φέρνει λύσεις στα όσα σε προβληματίζουν.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι διαπροσωπικές σχέσεις σου έρχονται στο προσκήνιο και αποσπούν το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντός σου αυτόν το μήνα. Ίσως οι συνθήκες με την ενίσχυση βέβαια του πλανητικού σκηνικού να σε κάνουν πιο ευάλωτη συναισθηματικά. Χρειάζεσαι τη συναισθηματική ασφάλεια και προσφορά. Η πραγματοποίηση της Πανσελήνου στις 8/4 στον άξονα Κριού – Ζυγού φέρνει και κάνει την ποιότητα των σχέσεων σου προτεραιότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο νέος μήνας φέρνει έξτρα υποχρεώσεις κυρίως στα εργασιακά. Απόφυγε τo άγχος και τις αρνητικές σκέψεις για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Όσο κι αν οι συνθήκες είναι δύσκολες με τα νέα δεδομένα, να είσαι βέβαιος πως δεν λείπουν οι ευκαιρίες. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων σε γεμίζει ενέργεια, σου δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις τα σχέδιά σου κάνοντάς σε πιο εξωστρεφή και παρά τις αντίξοες συνθήκες να πειστείς πως μπορείς να τα καταφέρεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτόν το μήνα καλείσαι να αντιμετωπίσεις αρκετά πιεστικές καταστάσεις, μιας και οι εξελίξεις και τα γεγονότα που συμβαίνουν σε παγκόσμιο επίπεδο ανατρέπουν τα δεδομένα και κατά συνέπεια τα σχέδιά σου. Απόφυγε τις έντονες αντιδράσεις κυρίως το πρώτο μισό του μήνα και προσπάθησε να συγκεντρωθείς περισσότερο για καλύτερα αποτελέσματα.

ΙΧΘΥΣ
Αυτόν το μήνα φαίνεται να βάζεις τον εαυτό σου σε προτεραιότητα. Καιρός να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου, να φροντίσεις και να ανεβάσεις την ψυχολογία σου, καθώς και να αφιερώσεις χρόνο στο σπίτι και την οικογένεια. Στις 8/4 με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον άξονα Κριού – Ζυγού οι ανασφάλειες και οι φοβίες σου έρχονται στην επιφάνεια κι έτσι αντιλαμβάνεσαι πως δεν υπάρχει καλύτερο καταφύγιο από την οικογένεια και τους δικούς σου ανθρώπους.
« PREV
NEXT »