ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

''Mας πλησιάζετε και μας αρπάζετε από το χέρι'' | Όχι! Όχι! Παρακαλούμε μην το κάνετε! | Κραυγή αγωνίας από ανθρώπους με προβλήματα όρασης

Τον τρόπο που μπορούμε να συνδράμουμε ανθρώπους με προβλήματα όρασης, αυτή την δύσκολη για όλους μας χρονική περίοδο, υποδεικνύει ο δικηγόρος Παναγιώτης Αλεξανδράκης -μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Νομού Λακωνίας- με ανακοίνωσή του, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Σημειώνει, ειδικότερα:

“Οι άνθρωποι με πρόβλημα όρασης αντιμετωπίζουμε μεγάλη δυσκολία στην κίνησή μας στην πόλη αυτή την περίοδο, στις μέρες του κορονοϊού, αγωνιώντας για την απόσταση ασφαλείας που πρέπει να έχουμε από τους πεζούς γύρω μας. Εσείς από ενδιαφέρον και διάθεση προσφοράς μας πλησιάζετε και μας αρπάζετε από το χέρι πριν μας ρωτήστε αν θέλουμε τη βοήθειά σας.
Οχι! Οχι! Παρακαλούμε μην το κάνετε!
Ειδικά αυτή την στιγμή σεβαστείτε την αγωνία μας και την υγεία μας! Ο σωστός τρόπος να μας προσφέρετε τη βοήθειά σας, πάντα, αλλά ειδικά τώρα με την απειλή επιμόλυνσης από τον κορονοϊό, είναι να σταθείτε σε απόσταση τουλάχιστον 2 μέτρων μακριά και να μας ρωτήσετε αν τυχόν χρειαζόμαστε κάποια βοήθεια ή πληροφορία.
Παρακαλώ μην μας πλησιάζετε κάτω από το όριο ασφαλείας! Παρακαλώ κοινοποιήστε το στους φίλους σας και καλέστε φιλικούς ιστοτόπους να το δημοσιεύσουν για να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι”.
« PREV
NEXT »