ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Κατ’ οίκον διανομή δεμάτων με προϊόντα μακράς διαρκείας, φρούτα και είδη καθαριότητας σε δικαιούχους του ΤΕΒΑΟι λεπτομέρειες και το χρονοδιάγραμμα της συνδρομής της Περιφέρειας Πελοποννήσου, μέσω του ΤΕΒΑ (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους), προς τα περίπου 20.000 μέλη οικογενειών που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα διαβίωσης στις Π.Ε. Αργολίδας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, καθορίστηκαν σε τηλεσύσκεψη που έγινε χθες, Πέμπτη 2 Απριλίου, υπό τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.

Στις πιο πάνω τρεις Περιφερειακές Ενότητες -καθώς στην Αρκαδία και την Κορινθία η διαχείριση του εν λόγω προγράμματος γίνεται από τους δήμους- η Περιφέρεια θα προβεί, από την Μεγάλη Δευτέρα έως και τη Μεγάλη Τετάρτη (13 με 15 Απριλίου), στην κατ’ οίκον διανομή δεμάτων με προϊόντα μακράς διαρκείας, φρούτα και είδη καθαριότητας, καθώς επίσης και νωπού κρέατος. Η αξία του κάθε δέματος θα είναι περίπου 100 ευρώ ανά οικογένεια -καθώς θα κυμαίνεται, ανάλογα με τα μέλη της.

Αναλυτικά, οι ωφελούμενοι ανά Π.Ε. είναι, στην Αργολίδα 1.411 οικογένειες (3.100 μέλη), στη Λακωνία 1.200 οικογένειες (2,500 μέλη) και στη Μεσσηνία 6.309 οικογένειες (15.000 μέλη).
Η εν λόγω βοήθεια, από τώρα και στο εξής, θα διανέμεται σπίτι – σπίτι, χωρίς πλέον να απαιτείται να προσέρχονται οι δικαιούχοι σε κάποια συγκεκριμένα σημεία, επανέλαβε για μία ακόμα φορά ο περιφερειάρχης.
« PREV
NEXT »