ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Αυτοψία περιφερειάρχη και πρύτανη ΠΑΠΕΛ στο πρώην Ψυχιατρικό Νοσοκομείο (pics)Αυτοψία στις εγκαταστάσεις του πρώην Ψυχιατρείου Τρίπολης, στον δρόμο προς το Βαλτέτσι, πραγματοποίησαν χθες Πέμπτη 2 Απριλίου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Αθανάσιος Κατσής και ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος.

Αντικείμενο της σημερινής επίσκεψης αποτέλεσε η σύνταξη μελέτης από την Περιφέρεια για την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, στο οποίο έχει παραχωρηθεί ο εν λόγω χώρος από το υπουργείο Υγείας.

Συμφωνήθηκε να υποβληθεί από το Πανεπιστήμιο αίτημα -συνοδευόμενο με κτηριολογική μελέτη από την Τεχνική του Υπηρεσία-, ώστε η Περιφέρεια να αναθέσει ή να χρηματοδοτήσει τη μελέτη ανακατασκευής των κτηρίων, τα οποία δυστυχώς έχουν βανδαλιστεί ή συλληθεί, καθώς δεν υπάρχει καμία φύλαξη.

Το έργο της φύλαξης του πιο πάνω χώρου, όπως τόνισε ο περιφερειάρχης, αναλαμβάνει άμεσα η Περιφέρεια σε συνεργασία με την αστυνομία και με ιδιωτική εταιρεία φύλαξης, προκειμένου να περισωθεί ίσως ό,τι έχει απομείνει.


« PREV
NEXT »