ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Ζώδια: Νέα Σελήνη σήμερα - Εντάσεις και αδιέξοδα στα οικονομικά


Κριός
Είσαι λίγο νευρικός σε αυτή τη φάση και εύκολα ξεκινάς εντάσεις. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να ηρεμήσεις και να ελέγξεις τον εαυτό σου. Με παρορμητισμούς και εγωισμούς δεν θα έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις.

Ταύρος
Ίσως αυτή η ακινησία των ημερών να σε έχει μπλοκάρει, να σε έχει αποσυντονίσει. Το παρακάτω σου σε αγχώνει αρκετά. Η Νέα Σελήνη ίσως φέρει κάποιες αποκαλύψεις, ίσως κάτι σας αναστατώσει, να θυμάσαι όμως πως ό,τι γίνεται τελικά θα αποδειχθεί ότι έγινε για το καλό σου.

Δίδυμοι

Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλά τους. Μην ανησυχείς όμως γιατί θα βρεθεί η λύση. Στα δύσκολα, αν χρειαστεί, θα υπάρξουν άνθρωποι που θα σε στηρίξουν. Οι φίλοι υπάρχουν και για τα δύσκολα, το ίδιο και οι συγγενείς.

Καρκίνος
Σε απασχολούν και σε αγχώνουν ιδιαίτερα τα επαγγελματικά σου. Σε χαρακτηρίζει μια ένταση και μια νευρικότητα. Ξυπνάνε κάποια συναισθήματα που είχαν κλειστεί νόμιζες στο παρελθόν. Όπως και να ‘χει, προσπάθησε να ηρεμήσεις.

Λέων
Η Νέα Σελήνη σε επηρεάζει θετικά. Νιώθεις καλύτερα, νιώθεις πιο αισιόδοξος. Οι περιορισμοί των ημερών μπορεί να μπλοκάρουν τα σχέδιά σου, νιώθεις όμως ότι είναι μια καλή ευκαιρία για έμπνευση και οργάνωση του παρακάτω. Καιρός να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, να κατεβάσεις καινούριες ιδέες και όταν έρθει ο καιρός να τις υλοποιήσεις.

Παρθένος
Σε απασχολούν τα οικονομικά σου. Και σε αγχώνουν τα επαγγελματικά σου. Οι μέρες που διανύουμε, οι περιορισμοί της εποχής σε μπλοκάρουν. Η καλύτερη διέξοδός σου, για να ηρεμήσεις λίγο, είναι τα παιδιά, τα ερωτικά, αλλά και η δημιουργικότητα. Έτσι, θα πάρεις μια ανάσα δύναμης.

Ζυγός
Στο προσκήνιο οι σχέσεις. Ο εγλεισμός των ημερών, η παραμονή στο σπίτι, σε φέρνουν αντιμέτωπο με το παρελθόν και με στενάχωρες καταστάσεις και σκέψεις. Προσπάθησε να διαχειριστείς τις καταστάσεις, άφησε πίσω σου το παρελθόν και προσπάθησε όσο μπορείς να σκέφτεσαι θετικά.

Σκορπιός
Η Νέα Σελήνη φέρνει άγχος για τα επαγγελματικά σου. Οι πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζούμε σε γεμίζουν με σκέψεις για το παρακάτω. Η στασιμότητα σου προκαλεί νεύρα. Προσπάθησε να ηρεμήσεις. 

Τοξότες
Η Νέα Σελήνη είναι θετική για σένα. Η παραμονή στο σπίτι έχει οξύνει τη δημιουργικότητά σου, εκμεταλλεύεσαι το χρόνο (που κάπως σταμάτησε) για να κάνεις καινούρια σχέδια και όνειρα. Προσπαθείς να βρεις το θετικό μέσα σε όλα αυτά τα αρνητικά που βιώνουμε.

Αιγόκερως
Το μέσα σου πιέζεται. Η όλη κατάσταση που ζούμε, τα επαγγελματικά σου που έχουν πιεστεί, σε προβληματίζουν και σε αγχώνουν. Και σαν να μην έφτανε αυτό, έχεις και θέματα οικογενειακά που πρέπει να αντιμετωπίσεις. Χρειάζεται να κινητοποιήσεις όλη σου την υπομονή.

Υδροχόος

Νιώθεις πιεσμένος από τις καταστάσεις, αλλά η Νέα Σελήνη σε βοηθάει να πάρεις αποφάσεις. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να ηρεμήσεις και να σκέφτεσαι δυο και τρεις φορές πριν μιλήσεις, ώστε να αποφύγεις τις αρνητικές συνέπειες.

Ιχθύς
Οι μέρες και η Νέα Σελήνη εντείνουν το άγχος σου. Σε απασχολούν τα οικονομικά, σε απασχολούν τα επαγγελματικά, σε πιέζουν οι ανασφάλειες στα ερωτικά. Προσπάθησε να εστιάσεις στη δημιουργικότητά σου, να εκτονωθείς και να ηρεμήσεις από την επαφή σου με αγαπημένα πρόσωπα.
« PREV
NEXT »