ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Τζιούμης | ''Προσφέρω, το ήμισυ της δημαρχιακής αποζημίωσης μου στον αγώνα εναντίον του κορωνοϊού''Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε το πρωί της Δευτέρας κάλεσμα προς βουλευτές, υπουργούς και υφυπουργούς να δώσουν μέρους του μισθού τους στον αγώνα ενάντια στον κορωνοϊό και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αποκριθήκαν. Ανάμεσα τους και ο Δήμαρχος της πόλης μας..
Παράδειγμα προς μίμηση ο κ. Κ. Τζιούμης, που προσφέρει το ήμισυ της δημαρχιακής του αποζημίωσης εναντίον του φονικού ιού. Όπως αναφέρει και ο ίδιος:


Πέρα από την έκκληση του πρωθυπουργού προς τα μέλη της κυβέρνησης και τους βουλευτές του κόμματός του για (οικονομική) ενίσχυση του αγώνα κατά του κορωνοιού (για δύο μήνες 1/2 των αποδοχών τους στο σχετικό Ταμείο), ως Δήμαρχος Τρίπολης και ως απλός πολίτης θεωρώ ότι σε αυτές τις δύσκολες για την κοινωνία μας ώρες καθένας μπορεί και οφείλει να συμβάλει κατά δύναμη.

Ευχαρίστως,λοιπόν,προσφέρω, για όσους μήνες διαρκεί η κρίση, το ήμισυ της δημαρχιακής αποζημίωσης μου στον αγώνα εναντίον του φονικού ιού-το ελάχιστο που μπορώ να κάνω και αναλογιζόμενος πάντα, «πώς μπορούμε να βοηθήσουμε προσωπικά στην μάχη αυτή;».

Κώστας Τζιούμης
« PREV
NEXT »