ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Τζιούμης | Αίτημα για προώθηση των τοπικών προϊόντων από τα σούπερ μάρκετ της πόληςΤην ενίσχυση της τοπικής παραγωγής και οικονομίας αιτήθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κ. Τζιούμης με επιστολή του προς τις εταιρείες Βασιλόπουλος, Σκλαβενίτης και Μετρό (Μy market) της πόλης μας. Η προώθηση των τοπικών προϊόντων θα αποτελούσε μια κίνηση στήριξης και συμπαράστασης προς τους ανθρώπους που πλήττονται καθημερινά από τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Η επιστολή:

Κύριοι,

Εν όψει των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι πάντες στην χώρα μας, ιδιαίτερα οι οικονομικά ασθενέστερες τάξεις,θα θέλαμε να σας θέσουμε υπόψην την παρακάτω σκέψη-πρότασή μας και να σας παρακαλέσουμε για την σοβαρή και ευμενή εξέτασή της.

Η Αρκαδία και ιδιαίτερα ο Δήμος Τρίπολης παράγει μια σειρά προϊόντων-από τα κηπευτικά μέχρι το μέλι,από τα κτηνοτροφικά μέχρι τα κρασιά κλπ-την ποιότητα και αγνότητα των οποίων είμαστε βέβαιοι ότι γνωρίζετε άριστα και εσείς.

Παρακαλούμε,λοιπόν,για την αποδοχή(κατά προτεραιότητα) και προώθηση στα κατάστηματά σας, ώστε να ενισχυθούν οι παραγωγοί μας και η τοπική Οικονομία στις σημερινές συγκυρίες. Δεν αγνοούμε,βεβαίως,τις συμβατικές υποχρεώσεις σας προς άλλες Αγορές-της Ελλάδας και εκτός Ελλάδας. Πιστεύουμε όμως ότι και τα τοπικά μας προϊόντα μπορούν να απορροφηθούν και να προωθηθούν στην κατανάλωση.
Στην αποδοχή της πρότασής μας θα είμαστε μνήμονες και ευνώμονες.

Με εκτίμηση


Κώστας ΤζιούμηςΔήμαρχος Τρίπολης
« PREV
NEXT »