ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Τα ζώδια σήμερα (27.03) | Πιστοί στις αποφάσεις τους Δίδυμοι και ΤοξότεςΠώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Σήμερα φαίνεσαι πιο αισιόδοξος και πρόθυμος να δεις τη θετική πλευρά των καταστάσεων και των γεγονότων που συμβαίνουν γύρω σου. Η γενναιοδωρία ή το ανοιχτό πνεύμα σου διευκολύνει την επικοινωνία στα εργασιακά και την ανταλλαγή βοήθειας ή και συμβουλών.

Ταύρος

Αξιοποίησε σήμερα τη δημιουργικότητα και τις δεξιότητές σου, έκφρασε τις ιδέες σου, αντάλλαξε απόψεις και πεποιθήσεις και να είσαι βέβαιος πως θα νιώσεις καλύτερα. Απόφυγε τον εκνευρισμό στα εργασιακά και τις αντιπαραθέσεις με συναδέλφους.

Δίδυμοι
Προσπάθησε να μείνεις ανεπηρέαστος σήμερα από τις απόψεις των άλλων και μείνε πιστός στις αποφάσεις που αφορούν στα σχέδιά σου. Παράμεινε συγκεντρωμένος στις εργασιακές υποχρεώσεις σου προκειμένου να αποφύγεις λάθη.

Καρκίνος
Κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα ή τις υποχρεώσεις σου σήμερα μπορεί να σε αποσυντονίσουν και να σου δημιουργήσουν άγχος. Προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις καλύτερα. Το καλό συνεργασιακό πνεύμα που επικρατεί στα επαγγελματικά διευκολύνει τη μέρα σου.

Λέων
Ένα ισχυρό πνεύμα συνεργασίας και δημιουργικότητας σήμερα καθώς η Αφροδίτη κατευθύνεται προς το Δία, διευκολύνει την επίλυση προβλημάτων σου. Μην εγκαταλείπεις τους εργασιακούς στόχους και μην απογοητεύεσαι αν σημειώνονται κάποιες καθυστερήσεις στα σχέδιά σου.

Παρθένος
Παραδόξως σήμερα νιώθεις πιο αισιόδοξος και η ανάγκη σου να επικοινωνήσεις πιο ουσιαστικά με τους γύρω σου αυξάνεται. Μην παρασύρεσαι από τον εκνευρισμό και την ένταση που επικρατεί στα εργασιακά. Διατήρησε το δικό σου πρόγραμμα και περιορίσου στις δικές σου ευθύνες και υποχρεώσεις.
                     
Ζυγός
Ίσως αποφασίσεις σήμερα να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου ή σε ένα αγαπημένο σου έργο που μπορεί να αποσπάσει το απόλυτο ενδιαφέρον σου. Σήμερα φαίνεται να λαμβάνεις την επιβράβευση των κόπων σου στα εργασιακά για αυτό και η διάθεση και ο εγωισμός σου παίρνουν τα πάνω τους.

                             

Σκορπιός
Είσαι σε πολύ καλή κατάσταση για να μετατρέψεις τα όνειρά σου σε πραγματικότητα σχετικά με ένα έργο επικοινωνίας ή ένα δημιουργικό στόχο. Ανακαλύπτεις έναν νέο τρόπο να εκφράσεις τις ιδέες σου στα εργασιακά, να γίνεις πειστικός, να επηρεάσεις ή να εμπνεύσεις τους άλλους.

Τοξότης
Μπορείς σήμερα να αντιμετωπίσεις πρακτικά δύσκολα θέματα σου που βρίσκονται σε εξέλιξη. Χρησιμοποίησε τις έξυπνες ιδέες σου στα εργασιακά και προχώρησε στην υλοποίησή τους. Μην επηρεάζεσαι από τις απόψεις των άλλων και μείνε ανυποχώρητος στα σχέδια και τις επιδιώξεις σου.

Αιγόκερως
Υπάρχουν πολύτιμες ευκαιρίες σήμερα για να κάνεις μακροχρόνιες συνδέσεις ή να βελτιώσεις μια σχέση. Γενικότερα η μέρα αν και έχει τις σχετικές δυσκολίες της χαρακτηρίζεται αρκετά ευνοϊκή για σένα. Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον τομέα της επικοινωνίας σου. Παίρνεις τα μηνύματα πολύ καλά και οι επικοινωνίες με τους φίλους και συνεργάτες σε εμπνέουν.

Υδροχόος
Ενώ η μέρα μπορεί να ξεκινήσει λίγο περίεργα και μπερδεμένα, όσο περνούν οι ώρες μπαίνεις πιο καλά μέσα στα πράγματα και αντιμετωπίζεις τις υποθέσεις σου με περισσότερη άνεση και ευκολία. Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον τομέα των πόρων σου και όσο περνούν οι ώρες θα ενισχυθεί η διαίσθησή σου για το πώς θα αυξήσεις τα χρήματά σου.

Ιχθύς
Ίσως να μην είναι εύκολο το πρώτο μισό της ημέρας να συμβαδίσεις με τις ανάγκες σου και να αναγκαστείς να προσαρμοστείς. Δεν χρειάζεται να εκνευρίζεσαι μιας και αυτή η δυσαρέσκειά σου δεν θα κρατήσει για πολύ. Οι συνεργάτες και ανώτεροι σου τείνουν να συνεργαστούν μαζί σου, να σε ακούσουν, να σε θαυμάσουν και να σε παραδεχτούν.
« PREV
NEXT »