ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Μίνα Γκάγκα: Νεκρός στο ''Σωτηρία'' χωρίς υποκείμενα νοσήματα (βίντεο)Σε δηλώσεις της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, η κ. Γκάγκα, πνευμονολόγος και διευθύντρια στο πνευμονολογικό τμήμα του νοσοκομείου ''Σωτηρία'', τόνισε πως θύμα του κορονοϊού είναι και ένας 64χρονος ο οποίος δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας. Επιπλέον, παραδέχτηκε ότι νοσηλεύονται και άνθρωποι μικρότερης ηλικίας, περίπου 40 με 50 ετών, και οι οποίοι νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.


Όπως έγινε γνωστό από τον εκπρόσωπο του υπουργείο Υγείας χθες, οι νεκροί είχαν φθάσει τους 17 (μέχρι χτες, σήμερα προστέθηκαν ακόμα δύο) και τα κρούσματα τα 695. Σε ό,τι αφορά στα θύματα, με τα χθεσινά δεδομένα πάντα για τους 17 νεκρούς, η μέση ηλικία τους ήταν τα 76 έτη, ενώ οι 14 εξ αυτών ήταν άνδρες και οι 3 γυναίκες. «Ηταν όλοι ηλικιωμένοι ή είχαν κάποιο υποκείμενο νόσημα», ανέφερε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τον κορωνοϊό τη Δευτέρα.


Μέχρι χθες το απόγευμα, και σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Τσιόδρας, 114 άνθρωποι νοσηλεύονται, οι 35 εκ των οποίων σε ΜΕΘ, διασωληνωμένοι και βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. «Η μέση ηλικία τους είναι τα 68 έτη και όλοι είναι άνδρες, εκτός από μία γυναίκα. Το 74% των διασωληνωμένων συμπολιτών μας έχει υποκείμενο σοβαρό χρόνιο πρόβλημα υγείας», ανέφερε χθες ο λοιμωξιολόγος.


Δείτε τις δηλώσεις της στο παρακάτω βίντεο:


« PREV
NEXT »