ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Λέσβος | Θετικές στο κορωνοϊό η κόρη και η εγγονή της 76χρονης που έχασε τη ζωή της



Θετικές στον κορονοϊό είναι σύμφωνα με τα αποτελέσματα του ινστιτούτου Παστέρ που κοινοποιήθηκαν χθες το βράδυ στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης τόσο η κόρη όσο και η εγγονή της 76χρονης από την Αγία Παρασκευή που πέθανε χθες το βράδυ στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης. 

 
H 76χρονη νοσηλεύονταν από το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης σε πολύ βαριά κατάσταση ως αποτέλεσμα των υποκείμενων νοσημάτων από τα οποία έπασχε.

Δεδομένου του ότι η κόρη της νεκρής ανήκει στο νοσηλευτικό προσωπικό των κέντρων Υγείας Καλλονής και Πολυχνίτου αυτά χθες παρέμειναν κλειστά ενώ πραγματοποιήθηκε απολύμανση. 

Σήμερα από ειδικούς θα γίνει ιχνηλάτηση των επαφών της κόρης της 76χρονης σε αυτά και θα τεθούν σε απομόνωση όσοι είχαν συνεργαστεί μαζί της. 

Δεδομένου αυτού τα Κέντρα Υγείας αναμένεται να εργαστούν με προσωπικό ασφαλείας. Ας σημειωθεί πάντως ότι τις τελευταίες μέρες η κόρη της 76χρονης η οποία είναι πολύ καλά στην υγεία της, δεν πήγαινε στη δουλειά επειδή είχε συμπτώματα γρίπης και βρισκόταν σε αναρρωτική άδεια.

Σε πολύ καλή κατάσταση τέλος, από πλευράς υγείας είναι και η εγγονή της 76χρονης. 

Με τα τρία τελευταία κρούσματα ανέρχονται σε έξη τα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα του κοροναϊού στη Λέσβο.

« PREV
NEXT »