ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Γεωργιάδης | Θα επεκταθεί η απαγόρευση της κυκλοφορίας λόγω κορωνοϊού



Δεν έχουν τελειωμό τα μέτρα που αφορούν τον περιορισμό του κορωνοϊού και η υπομονή των Ελλήνων δοκιμάζεται για ακόμη μία φορά, καθώς σήμερα ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, προανήγγειλε την παράταση της απαγόρευσης κυκλοφορίας πέραν της 6ης Απριλίου.

Ο Υπουργός καλεσμένος στην εκπομπή ''Τώρα ότι συμβαίνει'' του open TV σε δήλωσή του, ανέφερε το εξής: ''Τα μέτρα για την απαγόρευση της κυκλοφορίας στη χώρα μας θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο από τις 6 Απριλίου''.

Ο κύριος Γεωργιάδης Μάλιστα έκανε και μία σύγκριση με τις άλλες χώρες και είπε πως η Ελλάδα βρίσκεται σε αρκετά καλύτερη κατάσταση αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι λόγος για να μη συνεχιστούν τα μέτρα σχετικά με τον κορωνοϊό.

Όσον αφορά το φλέγον θέμα των αντισηπτικών και των μασκών που αυτή τη στιγμή υπάρχουν διαθέσιμα στην αγορά ανέφερε: ''Η αισχροκέρδεια είναι κάτι ανησυχητικό για αυτό και επέβαλα πρόστιμο 50.000 ευρώ στη συγκεκριμένη εταιρεία. Θα είμαστε αμείλικτοι με την αισχροκέρδεια'' ξεκαθάρισε ο Υπουργός Ανάπτυξης στις δηλώσεις του.
« PREV
NEXT »