ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Δ. Καμπόσος | Παράδοση ενός οχήματος στο τμήμα ασφαλείας του Άργους (βίντεο)

Σε μια εξαιρετική κίνηση προχώρησε ο Δήμαρχος Άργους - Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος καθώς σήμερα έγινε η παράδοση ενός οχήματος στο τμήμα ασφαλείας του Άργους έπειτα από σχετικό αίτημα που είχε γίνει από την 'Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας.


Ο Δήμαρχος τόνισε πως είναι ανάγκη να τηρηθούν τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού  για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε. Χαρακτηριστικά, ανέφερε πως είναι ανάγκη να συμμορφωθούμε για να μην εξαπλωθεί αητή η ''κατάρα''.

Η δωρεά του αυτοκινήτου αποφασίστηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο ώστε να ενισχυθεί η προσπάθεια τήρησης και εφαρμογής των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Η παράδοση του αυτοκινήτου που ήταν στη κυριότητα του Δήμου, έγινε στο κ. Βασιλόπουλο, διοικητή του τμήματος ασφαλείας Άργους έπειτα από τις απαιτούμενες υπογραφές.

Ο κ. Βασιλόπουλος, ευχαρίστησε το Δήμαρχο για αυτή τη κίνηση αλλά και το γεγονός πως πραγματοποιήσε το αίτημα τους. Χαρακτηριστικά, τόνισε πως ο Δήμαρχος, κ. Καμπόσος είναι πάντα πρόθυμος να τους ακούσει και να τους βοηθήσει στο μέτρο του δυνατού.



« PREV
NEXT »