ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Γορτυνία: Εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνιση του βοσκού


Ο Λάμπης Φρόνιμος 73 χρόνων, εξαφανίστηκε πιθανότατα την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου από την Άνω Ριζοσπηλιά, όπου έμενε μόνος του. Το απόγευμα εκείνης της ημέρας πυρκαγιά κατέστρεψε το σπίτι του.

Ο αδελφός του βοσκού στην Αρκαδία μπαίνει δυναμικά στις έρευνες για να ανακαλύψει ποιοι κρύβονται πίσω από τον εμπρησμό του σπιτιού και την εξαφάνισή του.

Η οικογένεια του Λάμπη Φρόνιμου θα υποβάλει μήνυση για ανθρωποκτονία εναντίον αγνώστων και με ομάδα εθελοντών θα οργώσει κυριολεκτικά τα βουνά γύρω από την Άνω Ριζοσπηλιά για να τον βρει.

Στις εξελίξεις αυτές αναφέρθηκε ο γνωστός δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς που ανέλαβε την υπόθεση.

«Η φωτιά που κατέστρεψε ολοσχερώς το σπίτι του κτηνοτρόφου δεν μπήκε από μόνη της. Αυτά που λένε ότι ο ίδιος κρύβεται στο βουνό, δεν ευσταθούν. Οι διαφορές που είχε με άλλους βοσκούς στην περιοχή και οι απειλές που είχε δεχτεί, θα πρέπει να ερευνηθούν», είπε στο «Τούνελ» ο κ. Διαλυνάς.

«Κάνουμε κάποιες ενέργειες για χαρτογράφηση της περιοχής. Θα έχουμε σαν βάση μας την Τρίπολη και τη Δημητσάνα και μόλις υπάρξει άρση των μέτρων για τον κορονοϊό, θα προχωρήσουμε με τους εθελοντές του ΟΦΚΑΘ».

« PREV
NEXT »