ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Σε νοσοκομείο στην Πάτρα ο 80χρονος από την Βόρεια Κυνουρία


Σε νοσοκομείο αναφοράς στην Πάτρα μεταφέρθηκε ο ηλικιωμένος άνδρας από τον Στόλο Κυνουρίας που επιβεβαιώθηκε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Αυτή είναι η προβλεπόμενη διαδικασία για όλα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα, να μεταφέρονται δηλαδή σε ένα από τα Νοσοκομεία αναφοράς της χώρας.

Παράλληλα στο Κέντρο Υγείας Άστρους, σε συνεργασία και σε συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ έχει ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των επαφών του ηλικιωμένου. Να εντοπιστούν δηλαδή όλα τα πρόσωπα που ο ηλικιωμένος ήρθε σε επαφή μέχρι να επιβεβαιωθεί ότι είναι θετικός στον ιό.

Επιπλέον έχουν τεθεί σε καραντίνα ο γιατρός που τον εξέτασε και ο οδηγός ασθενοφόρου που τον μετέφερε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, ενώ η ιχνηλάτηση συνεχίζεται στο στενό συγγενικό του περιβάλλον και στο περιβάλλον των επαφών του.

Ψυχραιμία συνέστησε ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας, Γιώργος Καμπύλης, μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο και εξήγησε ότι πολλά ακούγονται για το που κινήθηκε αυτές τις ημέρες ο εν λόγω ηλικιωμένος, αλλά δεν πρέπει να υπάρχει πανικός.

Θα δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στο χωριό από το οποίο κατάγεται το περιστατικό.Τσεκάρουμε που κυκλοφόρησε. Θέλει ψυχραιμία. Θα δούμε που έχει πάει με ποιους έχει έρθει σε επαφή. Έχει ακουστεί πως έχει πάει σε τράπεζα, φαρμακείο κτλ. Το ερευνούμε δεν επιβεβαιώνονται όλα.
« PREV
NEXT »