ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

20.000 μάσκες δώρισε η Κίνα για τη προστασία του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας


Προ ημερών αεροσκάφος της Air China προσγειώθηκε στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών καθώς μετέφερε υγειονομικό υλικό - συγκεκριμένα 1.000.000- μάσκες από τη Κίνα ώστε να ενισχυθεί το Ελληνικό σύστημα Υγείας εν καιρώ της πανδημίας.

Χθες Τρίτη 24 Μαρτίου το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη παρέλαβε 20.000 μάσκες, ως συνδρομή της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας προκειμένου να αξιοποιηθούν για τη προστασία του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας απέναντι στον ιό Covid-19. Μια κίνηση αλληλεγγύης και βοήθειας για τους ήρωες της καθημερινότητας από μια χώρα που γνώρισε το σκληρό πρόσωπο του ιού.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ: 

Η Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας παρέδωσε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη 20.000 μάσκες για την προστασία του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας απέναντι στον ιό COVID-19.
Παράλληλα βρίσκονται σε εξέλιξη συνεννοήσεις και συντονισμός μεταξύ του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη της Ελλάδος και του Υπουργείου Κρατικής Ασφάλειας της Κίνας, για περαιτέρω συνδρομή υγειονομικού υλικού και πόρων προς όφελος της Ελληνικής Αστυνομίας.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για επιπλέον ποσότητα από ιατρικές μάσκες, προστατευτικές φόρμες, μάσκες τύπου Ν95, προστατευτικά καλύμματα μαλλιών, προστατευτικά γάντια και θερμόμετρα.

Με συντονιστή την πρεσβεία της στην Αθήνα η Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας βοηθά ουσιαστικά την Αστυνομία στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Η συνδρομή της αναγνωρίζεται με αισθήματα εκτίμησης και σεβασμού.
« PREV
NEXT »